Wie zijn wij

Kick Bras

Ik ben geboren in 1949, getrouwd met Anke en heb drie kinderen. Ik ben emeritus predikant van de Protestantse Kerk in Nederland.  Ik ben actief betrokken bij Vacare, platform voor meditatief leven  in en vanuit de Protestantse Kerk in Nederland. Verder ben ik als onderzoeker gelieerd aan het Titus Brandsma Instituut te Nijmegen. Ik verdiep mij de laatste tijd vooral in spiritualiteit in beeldende kunst.

——————————————————————————————

Ik ben Anke Bras-van Oord. Op deze website vindt u enkele voorbeelden van mijn schilderijen.

Anke Bras

Vele jaren heb ik figuratief geschilderd met aquarel, maar de laatste jaren maak ik meestal abstract
werk met acrylverf en gemengde technieken. Hieronder ziet u een aantal fragmenten van mijn schilderijen. Als u interesse hebt in mijn werk, neem dan contact met mij op.
Zie de contactgegevens onderaan deze pagina.

 

 

 

Telefoonnummer: 023-5766776     e-mailadres: kickbras@hetnet.nl